Speel nu het betoverende slotmachine spel Arabian Nights

Laat je verrassen door de voordelen die dit slotmachine spel jou te bieden heeft! Er zijn een aantal speciale symbolen die je mogelijk veel geld kunnen opleveren.

Er zijn Scatter symbolen, krijg jij het voor elkaar om 3 scatter symbolen op een rij te krijgen? Dan krijg je maar liefst 15 free spins! Hiermee kun je dus extra veel geld verdienen en hoef je zelf helemaal niets in te zetten! Om het nog leuker te maken wordt de winst met deze symbolen met een vermenigvuldigingsfactor van 3 uitbetaald!

Daarnaast heeft de Arabian Nights videoslot ook nog de Wild symbolen. De functie van deze symbolen is dat zij alle andere symbolen vervangen, maar met uitzondering van de wild symbolen! En de winsten die je met deze symbolen behaalt worden x2 uitbetaald! De wildsymbolen hebben ook nog een andere functie, als jij het namelijk voor elkaar krijgt om 5 wildsymbolen tevoorschijn te toveren, schrik dan niet! Je wint nu de gigantisch hoge jackpot of 10000!!! Inmiddels staat de jackpot al op een zeer hoog bedrag van ruim 1,7 miljoen euro! Wie weet is dit wel voor jou!

Je kunt bij Arabian Nights kiezen om tussen 1 tot 10 inzetlijnen te spelen. Je speelt op 1 niveau en je zet in met een muntwaarde van €0.50! Wacht dus niet langer maar speel het spel nu! Wie weet is het vandaag jouw geluksdag en win jij de gigantische jackpot!