DIT ZIJN DE TOP 5 VIDEOPOKER-TIPS:

  • Speel zoveel mogelijk munten.
  • Onderzoek de salarisschema’s.
  • Ken de strategie voor het spel dat je speelt voordat je begint met spelen.

Houd uw geld in de gaten.

TIP #1: SPEEL ZO VEEL MUNTEN ALS JE KUNT

Wanneer je maximale munten speelt, krijg je de volledige waarde voor een royal flush, vaak 800-tegen-1. Als je minder munten speelt, krijg je een lagere uitbetaling voor die hand — vaak 250-tegen-1.

Je zult niet vaak een royal flush krijgen (eens per 40.000 tot 45.000 hands-on gemiddeld), maar je weet nooit wanneer het zal gebeuren. Dus als je het maximale aantal munten speelt, krijg je een royale vergoeding wanneer de koninklijke verschijnt.

TIP #2: BETALINGSSCHEMA’S BEKIJKEN

Elke extra eenheid die je ontvangt voor een full house of flush in videopokerspellen waarbij je je geld terugkrijgt voor een paar boeren of beter, levert 1,1 procent extra op.

Vergelijk en contrasteer de volgende twee Double Double Bonus-spellen.

Bij perfect spel levert de eerste 99,0 procent op. De tweede betaalt 97,9% van de tijd uit. De meeste sporten zijn identiek in beide spellen, maar je geld gaat langer mee in de eerste. Beide spellen worden vaak in hetzelfde casino gezien. Het is aan jou om het verschil te zien, of je krijgt het kortste eind van de stok.

Als je niet zeker weet hoeveel elk uitbetalingsschema uitbetaalt, is mijn Video Poker voor de Intelligente Beginner een goede plek om te beginnen.

TIP #3: BEGRIJPT DE STRATEGIE VAN HET SPEL DAT JE SPEELT.

Laten we doen alsof je deuces wild speelt, en je hebt 4 4 6 6 7 gedeeld. Hoe speel je het? Heb je één paar of beide paren in handen?

In werkelijkheid zou elke optie correct kunnen zijn. Bekijk de twee spellen hieronder, die beide ongeveer 98,9% opleveren als ze goed worden gespeeld. Je hebt maar één paar in het eerste spel (het maakt niet uit welke). In het tweede spel heb je de leiding over beide koppels.
Hoe kun je weten welke welke is? Bedenk hoeveel u krijgt als u een compleet huis aanschaft. Je wordt in de eerste game 3-op-1 uitbetaald (15 voor een inzet van 5 munten). In Deuces Wild heb je, wanneer je het ziet, één paar als je er twee gedeeld krijgt.

In het tweede spel krijg je 4-tegen-1 uitbetaald voor dezelfde hand (20 voor een inzet van 5 munten). Dan heb je beide paren in handen.

TIP #4: OEFEN VOOR HET SPELEN

Er is computersoftware die u kan adviseren hoe u elke hand moet spelen. Video Poker inspireerde de beelden die je vandaag ziet voor winnaars, wat ik voorstel, maar andere zijn net zo geweldig.

Een hand in een Bonus Poker-spel wordt hier getoond. De speler hield de boer en de tien vast om te mikken op de royal flush, wat een goed spel lijkt te zijn. De computer daarentegen geeft aan dat dit niet klopt. Het heeft de voorkeur om de dame en de boer vast te houden.

Na enkele correcties maakt u deze fout niet meer. Een beetje oefening kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van uw resultaten!

TIP #5: HOUD EEN OOG OP UW BANKROLL

Iedereen wil winnen, en iedereen slaagt er af en toe in. Maar we verliezen allemaal wat tijd, en we zullen niet weten wat de uitkomst vandaag zal zijn totdat we spelen.

U kunt de inzetten die u speelt niet betalen als het verliezen van een paar honderd credits een ramp voor u is. Je kunt de schommelingen, zowel positieve als negatieve, opvangen en van het spel genieten als je voor een kleine inzet speelt in vergelijking met je hele bankroll.

Ik hoop dat je veel royal flushes hebt!